Какво получава вашето дете чрез участието си в програма на CISV

 

Участието в програма на CISV е незабравимо преживяване за всяко дете. Ще има възможност да създаде трайни приятелства с деца от други страни в една забавна и безопасна атмосфера.

Положителното влияние от срещите с деца от други страни и култури не може да не бъде оценено високо за развитието на едно дете. От ранна възраст вашето дете разширява своя мироглед, срещайки и опознавайки различни култури.

Докато ние поставяме акцент върху забавленията и приятелството, в основата на всичко което целим е да образоваме и вдъхновим млади хора, които да развият своя пълен потенциал. Учебната програма на всяка една наша програма е съобразена с възрастта на участниците и е поднесена по нашият неформален метод "научавам чрез действия" . Ще помогнем на вашето дете да развие отношение „всичко е възможно“ към заобикалящия го свят, ще развие своите лидерски и комуникативни умения.

Вашите въпроси относно CISV

CISV България е на разположение да отговори на всички въпроси относно практическата страна на програмите, за които искате да се информирате.

Цени

Цената за всяка една програма на CISV варира в зависимост от страната. Като организация с нестопанска цел, ние се стараем да поддържаме възможно най-ниски цени. Поради пътуването, което съпътства една програма, нашите международни лагери са по-скъпи, но винаги можете да се включите в CISV и на местно ниво чрез програма Мозайка (Mosaic).

Вашето семейство и CISV България

Детето Ви ще разказва много вълнуващи истории след участието си в програма на CISV. Свържете се с нас, за да разберете как може Вие и останалата част от вашето семейство да се включите в дейности на CISV.

Нашите стандарти

CISV има над 60-годишен опит в организирането на лагери за деца и младежи. Можете да сте сигурни, че предоставяме високо ниво на ръководене на лагерите и грижа за младите участици в тях.