Skip to main content

Здравейте, казвам се Лора и съм на 17 години. Ученичка съм в първото училище в София “Пенчо Славейков” и уча в паралелка с профил химия и биология. 

От дете се занимавам със спорт. Тренирах 11 години плуване, а сега се интересувам от фитнес. Също така, в последните години голяма моя страст е мотоспортът и обичам да прекарвам свободното си време практикувайки го.

Lora

 Моята първа среща със CISV беше през 2018, когато участвах на първият си Village във Финландия. Единадесет годишното ми аз се влюби в духа на CISV и от тогава до днес не пропуска нито една възможност. Запленена от магията, продължих с участието си в програмата Interchange в Детройт, последвано от Step up в Холандия. Година по-късно сбъднах своята мечта от първия ми лагер и заминах като JC в Италия. 

Lori

Това лято ще имам възможност да направя последния си лагер, който е Seminar в Индонезия, а от скоро съм и младежки представител на CISV. Искам младежката организация да се разрасне, за което съм много мотивирана и щастлива, че имам възможността да подпомогна. 

Всяка CISV програма е изключително емоционална и градивна. Обръщайки се назад съм благодарна за възможността да изживея тази магия.