Skip to main content

Ако си над 21 г., работата с деца ти  носи удоволствие, владеш английски, имаш интерес към сферата на образованието и чуждите култури и си отворен към нови хора, преживявания, различни култури и храна, провери възможността да бъдеш обучен и да станеш лидер на делегация от български деца, които участват в международна програма Step Up в София, България от 8 до 30 август 2024 г. В програмата ще участват 40 деца на възраст 14 години от 10 държави -
България, Франция, Испания, Германия, Италия, Люксембург, Нидерландия, Португалия, Турция и САЩ, придружени от 10 възрастни лидера и подкрепени от екип от 5 ръководителя.

Ready to become a leader

 

Всяка година над 6000 деца от цял свят участват в международни CISV програми и това става едно от най-вълнуващите преживявания в живота им. Като лидер на CISV международна програма, ще помагаш на децата да опознаят нови култури, да си намерят нови приятели, да усвояват нови умения, да опитват нови храни и да пътуват. Всеки ден ще е различен, пълен с емоции и нови предизвикателства! Ще бъдете ангажирани непрекъснато, но ще имате преживяване, което никога няма да забравите и със сигурност ще повлияе върху останалата част от Вашия живот.

В нашите програми използваме неформални учебни техники и организираме групови дейности, които развиват уменията за решаване на проблеми, креативността и ефективното сътрудничество и работа в екип.

Можеш да научиш повече за това как може са станеш лидер на CISV, като изтеглите информационната брошура тук и изпратите запитване чрез формата. Срещите със заинтерсовани кандидати ще се провеждат в периода от 8 до 12 април.